Doprava Doprava zdarma od 49€ | Doručenie do 2 dní
Doprava zdarma od 49€ | Doručenie do 2 dní

Ako používať bieliace pásiky na zuby Crest

Bieliace pásiky Crest sú skvelou voľbou v prípade, že chcete spoľahlivo vybieliť vaše zuby. Zvládnu to až o niekoľko odtieňov, navyše to nestojí ani veľa peňazí, ani príliš úsilia. Ako teda bieliace pásiky na zuby používať? To si povieme v tomto článku.

Obsah článku:
Pred použitím pásikov
Aplikácia pásikov
Keď mám pásiky nalepené
Kedy a ako často ich používam

Pred použitím pásikov

Predtým ako budete pásiky lepiť, nečistite si zuby. Iba ich osušte, ideálne suchým a jemným uterákom. Akonáhle budú zuby suché, pásiky aplikujte. Ak by bola doba pred nalepením príliš dlhá, mohli by sliny zuby opäť navlhčiť a museli by ste ich sušiť znova. Mohlo by sa totiž stať, že by bieliace pásiky na zuboch nedržali.

Aplikácia pásikov

Bělení zubů páskem

Pri samotnej aplikácii sa najskôr lepí kratší bieliaci pásik, ktorý je určený na spodné zuby. Začína sa odlepením priehľadnej fólie, ktorá slúži ako ochrana gélu s účinnou látkou. Teraz môžete pásik opatrne prirovnať k ďasnám. Dbajte pritom o to, aby bol pásik nalepený na zuboch, a nie na ďasnách. Keď je pásik vyrovnaný, opatrne a jemne ho pritlačte na zuby. Pokiaľ bude presahovať, môžete ho jednoducho zahnúť. Rovnakým spôsobom potom pokračujete s dlhším pásikom, ktorý je určený pre horné zuby.

Keď mám pásiky nalepené

Potom, čo pásiky na zuby aplikujete, nechajte ich tak pôsobiť po stanovenú dobu. V prípade 3D Crest White Professional je to 30 minút. Po uplynutí tejto doby pásiky jednoducho strhnete a vyhodíte ich. Môže sa stať, že vám na zuboch zostanú zvyšky gélu. V takom prípade je vhodné si ústa vypláchnuť vodou, aby ste sa zvyškov zbavili.

Kedy a ako často ich používam

Bělení zubů doma

Bieliace pásiky Crest sa používajú raz denne. Dĺžka tejto kúry je potom závislá predovšetkým na tom, o koľko odtieňov chcete zuby vybieliť. Odporúča sa tiež používať ich večer, pred spaním. Počas noci totiž nebudete konzumovať potraviny ani piť nápoje obsahujúce farbivá. Zuby budú mať tiež dostatok času na regeneráciu po bielení.

Lacné a profesionálne bielenie doma?

25x účinnejšie ako bieliace zubné pasty

Zistiť viac
Logo