Doprava Doprava zdarma od 49€ | Doručenie do 2 dní
Doprava zdarma od 49€ | Doručenie do 2 dní

Fejky produktov Crest – ako ich rozoznať od originálu?

Každá známa značka bojuje s napodobeninami svojich produktov. Značka Crest nie je výnimkou. Výrobca síce môže byť určitým spôsobom polichotený, no neskrýva ani znepokojenie. Vplyv na zdravie používateľov falošných bieliacich pásikov a zubných pást môže byť totiž väčší než pri kúpe fejkovej kabelky. 

Odkiaľ sú?

Vo väčšine prípadov ide o výrobky dovezené z Číny. Veľmi jednoducho na nich natrafíte na portáli Aliexpress, Wish, eMAG, Aukro, Bazoš a podobne. Pravdepodobne sú dokonca pašované, pretože legálnym spôsobom by cez hranice zrejme neprešli.

Sú nebezpečné?

Okrem toho, že nemusia byť účinné, môžu byť, samozrejme, aj nebezpečné. Originálny výrobca Crest má bezpečnosť a kvalitatívne štandardy v malíčku, no v prípade čínskych výrobcov to nemáme odvahu tvrdiť. Snaha vyrobiť bieliaci pásik či zubnú pastu, ktorá by sa aspoň trochu priblížila zloženiu originálnych produktov, je podobná metóde pokus – omyl. Ak vezmeme do úvahy aj fakt, že týmto výrobcom ide najmä o zisk, existuje veľká pravdepodobnosť, že používajú menej kvalitné zložky

Ako rozoznať fejk od originálu?

Dobre prepracované falzifikáty sa na prvý pohľad môžu javiť ako originály. No aj napriek tomu majú pár čŕt, ktorými sa od nich líšia.

Nízka cena

V prvom rade by vám mala udrieť do očí podozrivo nízka cena. Niektorí predajcovia však môžu cenu znížiť len o pár eur oproti originálu, čím nemusia vzbudiť žiadne podozrenie. Preto si všímajte aj iné znaky.

Dizajn balenia

Nebude na škodu overiť si aktuálny dizajn balenia u originálneho predajcu. Výrobca totiž chráni svoju značku a pravidelne mení dizajn balenia, aby falšovateľom sťažil biznis. Urobil tak aj koncom roka 2023.

Toto je aktuálny dizajn bieliacich pásikov Crest.

Aktuálny dizajn z roku 2023

Na bielime.com sa môžete stretnúť aj so staršou verziou balenia, nakoľko sa v našich skladových zásobách nachádza ešte pár kúskov. Tiež ide, samozrejme, o originál.

Ak ale zistíte, že sa váš výrobok akokoľvek líši od originálu, je lepšie spozornieť. Takýmto baleniam sa radšej vyhnite.

Neaktuálny dizajn

K dizajnu patria aj logá a rôzne označenia. Originálne produkty Crest majú za názvom uvedenú značku ™ (Trademark). Toto označenie sa musí nachádzať na krabici, na jednotlivých vreckách s pásikmi aj na tubách zubných pást

Ďalším znakom je text na samotných vreckách bieliacich pásikov. Pokiaľ je písaný vodorovne, zrejme ide o fejk, pretože pásiky Crest majú na vreckách zvisle orientovaný text.

Bielime.com a značka Crest

Značku Crest vyvinula firma Procter & Gamble už v roku 1955.

Dnes je najdôveryhodnejšou značkou medzi zubnými lekármi i verejnosťou.

Odporúča ju aj Americká zubná asociácia (ADA).

Procter & Gamble vyrába bieliace pásiky a zubné pasty Crest priamo v Spojených štátoch amerických, konkrétne v meste Cincinnati v štáte Ohio a na výrobu dohliadajú odborníci.

Náš tím z bielime.com pozostáva zo skúsených expertov na medzinárodné obchodné vzťahy. Práve oni sa starajú o pravidelný dovoz produktov Crest od výrobcu.

Garantujeme kvalitu a originalitu výrobkov Crest vrátením peňazí v plnej výške. 

Lacné a profesionálne bielenie doma?

25x účinnejšie ako bieliace zubné pasty

Zistiť viac
Logo